Logo
 • omaishoito_big

  Omaishoidon palvelut

  Omaishoitajana sinulla on mahdollisuus saada kotiisi luotettava ja sydämellinen hoitaja vapaapäivillesi. Omaisena saat viettää rentouttavan vapaapäivän luottaen siihen, että läheisestäsi pidetään hyvää huolta ja asiat tehdään niin kuin on sovittu.

  Henkilöstömme on motivoitunutta ja ammattitaitoista. Säännöllisen omaishoidon asiakkaana olet oikeutettu omahoitaja- palveluun. Voit olla omahoitajaan yhteydessä kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

  Lisätietoja omaishoidon mahdollisuuksista saat oman asuinpaikkakunnan sosiaalitoimistosta. Omaishoidon tuen myöntää asuinpaikkakuntasi. Helmiina kotihoiva tekee yhteistyötä asuinpaikkakuntasi sosiaalitoimen kanssa omaishoidon sijaistamiseen liittyvissä asioissa. Palveluiden aloitus kauttamme on helppoa, otat vain yhteyttä meihin. Avustamme myös tarvittaessa asioiden selvittelyssä.

  Sopimuksen liitteeksi tehdään hoito – ja palvelusuunnitelma, jossa sovitaan vapaan järjestämisestä ja palveluista, joita tilanteenne tueksi tarvitsette.

  Lisätietoja omaishoidosta ja siihen saatavasta tuesta löydät oheisen linkin kautta tai oman asuinkuntasi sosiaalitoimesta.

  https://omaishoitajat.fi/omaishoidon-tietopaketti/omaishoidon-tuki/

   


logo

Asiakaspalvelu: 010 2003710 (avoinna arkisin klo 8-16)
asiakaspalvelu@helmiinakotihoiva.fi

Halutessasi voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai voit jättää soittopyynnön alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen. Otamme yhteyttä ensi tilassa.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Helmiina kotihoiva Oy | Y-Tunnus: 3132675-9 | PL 2 | 05801 Hyvinkää | Puh. 010 2003710