Logo
 • toihin_big

  Töihin meille?

  Helmiina kotihoivassa pääset tekemään laadukasta hoitoyötä, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Työyhteisö koostuu lähihoitajista, sairaanhoitajista sekä kotipalvelun työntekijöistä. Otamme myös lähihoitajaopiskelijoita työssäoppimisharjoitteluun.

  Toimintamme on kotona tapahtuvaa eri-ikäisten avustusta kotisairaanhoidosta kotipalvelutyöhön. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on myös mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi. Saat käyttöösi toimivat työvälineet sekä positiivisen tukevan työyhteisön. Tarjoamme tarvittaessa auton työkäyttöösi. Työtä voit tehdä joko kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Toimimme myös kunnissa ja kaupungissa kotihoidossa.

  Työpaikka on juuri sinua varten, jos koet kotihoidon työtehtävät omaksesi. Olet täsmällinen ja palvelualtis sekä viihdyt monipuolisessa työssäsi asiakkaiden hyväksi. Olet joustava ja kiinnostut uusista haasteista ja kykenet työskentelemään itsenäisesti kuin myös tiimin jäsenenä. Lasten parissa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504-2002) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastanottamista.

  Toimimme Helsingin, Vantaan, Keski-Uudenmaan, Riihimäen, Hausjärven, Lopen sekä Janakkalan alueella. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä puhelimitse tai jätä hakemus. Kerro myös mistä alueelta etsit töitä, niin olemme sinuun viipymättä yhteydessä.

  Meille on sydämen asia huolehtia työntekijöistämme.

  Tervetuloa ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme!


Helmiina kotihoiva Oy | Y-Tunnus: 3132675-9 | PL 2 | 05801 Hyvinkää | Puh. 010 2003710